Известие

Collapse
No announcement yet.

Няма мощност

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Няма мощност

Здравей те колеги от скоро имам алфа 156 1.8 16в тлинспарк мотор
    Проблема е следни колата върви когато подам рязко гас забива предницата малко след 3000 оборота ...когато подам плавно газ поема без проблем на диогностика дава грешка ламба сонда

Еми,значи,че с едни 100+ лева си отново в играта...
    Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

Как така ти дава грешка за сонда?!
      Alfa Romeo 159 1.9 16V SW

Comment

Няма мощност

Смених сондата и почистих дебитомера има минимална разлика все още има проблем с ускорението на 4 хиляди оборота забива няква идея какво ощима

Comment

Метода проба-грешка или с хвърляне на боб по форумите често пъти излиза скъпо. Иди някъде, където разбират да ти оправят колата.

Comment

ами неработела и е смених с нова

Comment

пробвай с работещ дебитомер

Comment

ще провам но ми каза свещо вариатор помпа и само села на сляпо

Comment

Сменяш филтъра, дебитомера, вариатора, бензиновата помпа, свещи, бобини, тпс, темп. датчик, даваш дюзите за чистене и ще тръгне. Разбира се може ида отидеш в нормален сервиз, където ще и направят диагностика и ще намерят конкретния проблем, но явно не ти е интересно така.
                  Компромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.

Alfa Romeo 146 ti (само с чип и филтър )
                  Fiat Brava JTD

Comment

Нали в сервиз е карах ми каза сонда да сменя дмениха я закачиха на компа и после почнаха то може дебитомера па свечите па нз кво защото на компа не искарва грешки

Comment

Пробвай да откачиш буксата на дебитомера и ако няма никаква промяна е много вероятно да е от него. Симптомите със забиването на муцуната, преди 3к оборота са такива. Виж вземи , ако можеш, от някой познат с такава кола в твоя град за проба. Или може да се разбереш с магазина или майстора , който ти прави колата да го вземи и ако не се оправи да го върнете. Че не са малко пари за проба-грешка.

Comment

Имено затова се обръщам към вас защото майсторите май гадаят проваи това проваи онова

Comment

От къде си колега
                          Гост това е човек ,който идва да пие кафе а ти изпива всичката ракия

Comment

Аз не съм майстор а будала.ДЕБИтомер ма ко е туй не знам ма явно е и нещо мнооо скъпо успех ай 4ауте продължавайте да умувате

Comment

Първоначално публикувано от zombiran Покажи съобщение
                              Пробвай да откачиш буксата на дебитомера и ако няма никаква промяна е много вероятно да е от него. Симптомите със забиването на муцуната, преди 3к оборота са такив.
                              Това с откачената букса, май е обратно. Ако е прецака дебитомера, като откачиш буксата и колата тръгва.
                              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=18408

Comment

Working...
                              X